FAQ's

Nee, helemaal niet! Je kiest voor de wedstrijden die je leuk vindt. Als je alleen voor het trainen komt, is dat geen enkel probleem. Wil je weleens een triathlon meemaken? Er is altijd wel een wedstrijd in de regio, waar een aantal TCM-leden gezamenlijk naar toe gaat. Om mee te doen of te supporten. Veel leden reizen af voor triathlonwedstrijden in het buitenland (Frankrijk, Spanje, Denemarken en veel meer). Je hoeft dus nooit alleen naar een wedstijd!

Bij ons moet je helemaal geen 'Ironman' gedaan hebben om mee te doen. Je kunt met elke trainingsachtergrond bij ons terecht. Van absolute beginner tot ambitieuze triathleet. Bij elke training (zwemmen, lopen, fietsen) maken we een groepsindeling met verschillende niveaus, zodat voor iedereen de juiste trainingsintensiteit mogelijk is!.Pas begonnen met sporten? Geen probleem, kom eens bij ons langs. Stuur een berichtje naar contact@triathlonclubmaastricht.nl.

Wij nodigen je graag uit voor een gratis proeftraining. Op die manier kun je ook kennis maken met de mensen van de club. Neem dan contact op met ons via voorzitter@triathlonclubmaastricht.nl
 

Dat is bij TCM geen enkel probleem. Je zwemt tijdens trainingen in banen, afhankelijk van je tempo en ervaring. Een zwemtrainer begeleidt iedereen individueel. Ook is er veel interactie tussen de leden onderling. Op die manier komt iedereen aan zijn trekken en kan er op elke niveau getraind worden.

Voor een triathlon heb je weinig materiaal nodig. Voor veel recreatieve wedstrijden zijn een zwembroek, zwembril, fiets (kan zelfs een stadsfiets zijn), helm en loopschoenen voldoende. Bij ons staat de sport voorop.