Over onze partners


 
Al vele jaren is Ron for Run de hardloop-speciaalzaak van Maastricht en omstreken.
Ook voor de wandel- en triathlonsport kunt u bij Ron for Run terecht.
Door zijn ervaring als oorspronkelijk baanatleet en later wegatleet (triatlon en duatlon) is Ron van der Sluijs in staat zowel wedstrijdlopers als beginnende lopers van goed advies te voorzien. Ook zijn ervaring als trainer en begeleider van diverse atleten komt hierbij goed van pas.
Ook Patrick Stitzinger heeft vele jaren ervaring als baan- en weg- atleet. Hij werd Nederlands kampioen 10 km. baan, halve marathon en hele marathon en vertegenwoordigde Nederland in diverse internationale kampioenschappen. Ron en Patrick zorgen ervoor dat iedere loper, van beginner tot professional, voorzien wordt van aandacht en een goed advies.
 
Snel Electrics is gespecialiseerd in alle elektriciteitsoplossingen binnen en buitenshuis. Eigenaar Frans Snel heeft ruime ervaring in deze branche en kan u van vakkundig en eerlijk advies voorzien. Voor vragen neem contact op via: snel.electrics@gmail.com
 
DL Fine Food and Drinks is sinds 1 oktober 2015 de delicatessen groothandel voor Limburg en Duitsland. Ze levert hoogwaardige delicatessen aan de kwaliteitsbewuste horecaondernemer.
DL Fine Food and Drinks is steeds weer op zoek naar die ene kleine ambachtelijke leverancier voor wie passie voorrang heeft op commercie. Zo komt het dat ieder product zijn verhaal heeft, het verhaal dat wij met evenveel passie willen delen met onze afnemers. Naast onze eigen inkoop werken wij nauw samen met Vanilla Venture, Nivo Finess, Michel van Tricht, de Nootzaak Gotje en House of Caviar.
 
Raymond Beeren is de drijvende kracht achter Bearsports. Met een team van enthousiaste en sportieve vrijwilligers organiseert Bearsports al een aantal jaren uitdagende evenementen. Raymond was ooit een top atleet binnen de Survival sport. Deed veel Adventure Races. Hij maakte uiteindelijk van een hobby zijn werk.
Bearsports organiseert vooral:
- Trails
- Triathlons
- Duathlon
- Wielertochten
- Hardloopevenementen
Bearsports helpt ook mee bij andere collega organisaties. Voor sportieve bedrijfsevenementen kun je ook terecht bij ons.
 
Wij zijn fietsers en professionals
Wij, bij Get Bike Service, zijn zelf fietsers maar we hebben ook al jaren ervaring in de fietsindustrie. Ons team weet daarom precies wat klanten, fietsmerken en fietsenwinkels nodig hebben. Wij zijn hier om jou te helpen, jouw vragen te beantwoorden en partnerships op te bouwen. Alles wat we doen, doen we met een groot doel: Exceptionele service in de gehele fietsindustrie.
Get Bike Service groeit snel: hierdoor zoeken we naar service partners, franchisees, fietsmerken, fietsenwinkels, country managers en andere rollen. Neem contact met ons op, als je interesse hebt om deel uit te maken van het Get Bike Service netwerk!
 
Tri Center beseft dat iedere situatie uniek is en gaat op zoek naar de mogelijkheden om iedere atleet de service te bieden die hij nodig heeft.
Bewegingsanalyse, motorisch leren, blessurepreventie en blessure herstel, belasting en belastbaarheid, inspanningsfysiologie. Tri Center combineert verschillende domeinen tot een concept dat zich het beste laat omschrijven als personalized training. 
En last but not least, triatlon is de mooiste sport die bestaat en is met maatwerk voor iedereen toegankelijk. 
 
Ik ben Stefan Hof, fysiotherapeut gespecialiseerd in het behandelen van (top)sport gerelateerde klachten en orthopedische revalidatie. Heb je last van bijvoorbeeld je schouder, knie of enkel? Of moet je revalideren na een operatie of sportblessure? Dan gaan we samen op zoek naar de beste behandeling en begeleiding die bij jou past voor een snel herstel.
 
Zuydfiets.nl is gespecialiseerd in kinderfietsen in het sportieve segment en aangepaste fietsen, het assortiment is daarop afgestemd. Je kunt bij Zuydfiets.nl terecht voor:
- Loopfietsen
- Kinderfietsen en communiefietsen
- Kinderfietsen in het sportieve segment (mountainbikes, cyclocross en racefietsen)
- Fietsen voor het voortgezet onderwijs
- Aangepaste fietsen
- Mountainbikes, E-Mountainbikes, ook custom build
- Racefietsen (Road, Gravel en Cyclocross)
- Trekkingfietsen
- Stadsfietsen
- Elektrische fietsen
Zuydfiets.nl voert allround reparaties uit aan alle soorten en alle merken fietsen. Zuydfiets.nl beschikt over accu diagnose apparatuur om de accu van e-bikes grondig te testen.
 
"Wanneer alle spieren en gewrichten optimaal kunnen functioneren kan het lichaam het beste presteren"
Maarten Tielen (Sport)Chiropractor
Het team staat voor persoonlijke aandacht en neemt de tijd voor u. Ons doel is om u zo goed als mogelijk van klachten en pijn af te helpen.
Dit doen wij door de gewrichten en spieren weer goed te laten bewegen en functioneren.
 
Het De la Bourse restaurant gedeelte heeft afgelopen jaar een enorme metamorfose ondergaan d.m.v. een verbouwing en geheel nieuw interieur! De menukaart bestaat uit internationale sferen gecombineerd met lokale hoogstandjes. Door de grote ramen heeft u een prachtig uitzicht over de gehele Markt met het midden daarop gelegen historische stadhuis. Tevens kunt u bij mooi weer vertoeven op ons gevelbrede terras met 56 zitplaatsen. Wij hebben voor u naast het ontbijt ook een uitgebreide lunch- en dinerkaart.