Over onze sponsors


 
 Je kunt bij Massage en Visagie by Edith terecht voor diverse massages. Onder andere sportmassage, ontspanning’s massage en hotstone massage.
Edith is een profesionneel en gediplomeerd sportmasseur met meer dan 15 jaar ervaring. Doordat ze zelf ook triathlon doet, weet ze als geen ander hoe enthousiast je sport om je doelen te behalen. Een sportmassage is aan te raden na intensief sporten of als voorbereiding op een piek wedstrijd. Je vraagt immers veel van je lichaam, daar moet je goed voor zorgen. Afvalstoffen worden uit je spieren gemasseerd, waardoor deze niet meer zo stijf aanvoelen.
Je herstelt sneller, maar ook je prestaties zullen beter zijn dan verwacht!

Als TCM lid ontvang je exclusief korting op je massage. Vergeet niet te vermelden dat gebruik wilt maken van de clubkorting via TCM.
 
Al vele jaren is Ron for Run de hardloop-speciaalzaak van Maastricht en omstreken.
Ook voor de wandel- en triathlonsport kunt u bij Ron for Run terecht.
Door zijn ervaring als oorspronkelijk baanatleet en later wegatleet (triatlon en duatlon) is Ron van der Sluijs in staat zowel wedstrijdlopers als beginnende lopers van goed advies te voorzien.
Ook zijn ervaring als trainer en begeleider van diverse atleten komt hierbij goed van pas.
Ook Patrick Stitzinger heeft vele jaren ervaring als baan- en weg- atleet. Hij werd Nederlands kampioen 10 km. baan, halve marathon en hele marathon en vertegenwoordigde Nederland in diverse internationale kampioenschappen.
Ron en Patrick zorgen ervoor dat iedere loper, van beginner tot professional, voorzien wordt van aandacht en een goed advies.

Triatleten maken veel trainingskilometers en kunnen dus wel een steuntje in de rug gebruiken. De juiste sportvoeding helpt je om nog meer uit je training en wedstrijden te halen, zodat je optimaal kan presteren. Ikwilsportvoeding.nl heeft een ruim assortiment aan sportvoeding, waardoor jij altijd genoeg energie hebt tijdens iedere sportactiviteit. Leden van TCM krijgen standaard 10% korting op het volledige assortiment (uitgezonderd acties) van www.ikwilsportvoeding.nl. Vraag het bestuur naar de kortingscode!