Partners TCM

De missie van SupQ?
Bijdragen aan een gezondere levensstijl, het verbeteren van prestaties en bewustwording van de effecten van voeding.

Vitaliteit is in onze ogen van onschatbare waarde. SupQ ziet zichzelf niet als de oplossing maar als een perfecte aanvulling om tot de oplossing te komen. Het draait om de klant, wij ondersteunen met alle mogelijkheden die wij samen met ons netwerk te bieden hebben. SupQ richt zich op het verbeteren van prestaties, voedingspatronen en herstelperiodes bij sporters. Onze doelgroep bevat zowel de professionele sporter als de gedreven recreant. De focus ligt op wielrennen, hardlopen, voetbal en triatlon. Andere sporten verliezen zeker onze aandacht niet. De passie uit zich in het excelleren in service en nazorg.

Innoveren is communiceren
Wij steken veel tijd in het luisteren naar onze klanten. Opmerkingen, aanmerkingen, wensen maar ook eisen. Onze producten liggen continue onder een vergrootglas met slechts één doel verbeteren van huidige producten en uitbreiding door gewenste producten.

Als TCM lid krijg je 20% korting als je bij SupQ sportvoeding besteld. Kortingscode is: TCM20


 
Al vele jaren is Ron for Run de hardloop-speciaalzaak van Maastricht en omstreken. Ook voor de wandel- en triathlonsport kun je bij Ron for Run terecht.
Door zijn ervaring als oorspronkelijk baanatleet en later wegatleet (triatlon en duatlon) is Ron van der Sluijs in staat zowel wedstrijdlopers als beginnende lopers van goed advies te voorzien. Ook zijn ervaring als trainer en begeleider van diverse atleten komt hierbij goed van pas.
Ook Patrick Stitzinger heeft vele jaren ervaring als baan- en weg- atleet. Hij werd Nederlands kampioen 10 km. baan, halve marathon en hele marathon en vertegenwoordigde Nederland in diverse internationale kampioenschappen. Ron en Patrick zorgen ervoor dat iedere loper, van beginner tot professional, voorzien wordt van aandacht en een goed advies.

Als TCM lid krijg je tot 15% korting als je bij Ron For Run hardloopschoenen en/of kleding aanschaft. Vraag ernaar in de winkel.

Snel Electrics is gespecialiseerd in alle elektriciteitsoplossingen binnens- en buitenshuis. Eigenaar Frans Snel heeft ruime ervaring in deze branche en kan u van vakkundig en eerlijk advies voorzien. Voor vragen neem contact op via: snel.electrics@gmail.com
Hof Fysiotherapie is gespecialiseerd in het behandelen van (top)sport gerelateerde klachten en orthopedische revalidatie. Heb je last van bijvoorbeeld je schouder, knie of enkel? Of moet je revalideren na een operatie of sportblessure? Dan gaan we samen op zoek naar de beste behandeling en begeleiding die bij jou past voor een snel herstel.
Als lid van TCM is de screening voorafgaand aan het fysiotherapeutisch onderzoek gratis. 

 Zuydfiets.nl is gespecialiseerd in kinderfietsen in het sportieve segment en aangepaste fietsen, het assortiment is daarop afgestemd. Je kunt bij Zuydfiets.nl terecht voor:
- Loopfietsen
- Kinderfietsen en communiefietsen
- Kinderfietsen in het sportieve segment (mountainbikes, cyclocross en racefietsen)
- Fietsen voor het voortgezet onderwijs
- Aangepaste fietsen
- Mountainbikes, E-Mountainbikes, ook custom build
- Racefietsen (Road, Gravel en Cyclocross)
- Trekkingfietsen
- Stadsfietsen
- Elektrische fietsen
Zuydfiets.nl voert allround reparaties uit aan alle soorten en alle merken fietsen. Zuydfiets.nl beschikt over accu diagnose apparatuur om de accu van e-bikes grondig te testen.

Als TCM lid krijg je tot 15% korting bij Zuydfiets.nl. Vraag ernaar in de winkel.

"Wanneer alle spieren en gewrichten optimaal kunnen functioneren kan het lichaam het beste presteren"
Maarten Tielen (Sport)Chiropractor
Het team staat voor persoonlijke aandacht en neemt de tijd voor u. Ons doel is om u zo goed als mogelijk van klachten en pijn af te helpen.
Dit doen wij door de gewrichten en spieren weer goed te laten bewegen en functioneren.

Als TCM lid krijg je € 10,- korting op het geldende tarief. Vraag ernaar bij de balie van Chiromotion.

Het De la Bourse restaurant gedeelte heeft afgelopen jaar een enorme metamorfose ondergaan d.m.v. een verbouwing en geheel nieuw interieur! De menukaart bestaat uit internationale sferen gecombineerd met lokale hoogstandjes. Door de grote ramen heeft u een prachtig uitzicht over de gehele Markt met het midden daarop gelegen historische stadhuis. Tevens kunt u bij mooi weer vertoeven op ons gevelbrede terras met 56 zitplaatsen. Wij hebben voor u naast het ontbijt ook een uitgebreide lunch- en dinerkaart.
 

JSB ENT BV


KVSB Holding BV