Lidmaatschap & contributie

Voor je lid zou willen worden, kun je een keertje voor niks mee komen trainen om te kijken of de triathlon(club) iets voor je is. Een aantal keren per jaar heten we belangstellenden welkom op een dinsdagavond om mee te doen aan een loop- en/of zwemtraining. Heb je interesse, laat het ons dan even weten via Hans op het adres voorzitter@triathlonclubmaastricht.nl.

Weet je na de eerste keer nog niet helemaal zeker of je lid wil worden, dan kun je gebruik maken van een proeflidmaatschap. Voor 60 euro kun je gedurende een termijn van 10 weken de trainingen volgen. Daar komt dan nog 6 euro voor het pasje van het zwembad bij. Vraag hiernaar via voorzitter@triathlonclubmaastricht.nl

Als je na de proefperiode 'echt' lid wil worden, dan zetten we het lidmaatschap eenvoudig om.

Contributie voor een jaar lidmaatschap van TCM bedraagt 245,- euro.
Hier komen nog kosten voor NTB-lidmaatschap en eventueel atletenlicentie bij. Het basislidmaatschap van de Nederlandse Triathlonbond is verplicht en kost 36,=.

Bij de meeste triathlonwedstrijden in NL en in het buitenland is een licentie verplicht. Je kunt per wedstrijd een daglicentie aanschaffen, die is niet al te duur. Een atletenlicentie van de NTB is het hele jaar geldig, deze kost 26 euro. Met de NTB-atletenlicentie ben je beste uit als je meerdere wedstrijden doet.   

Meer weten over de NTB? www.triathlonbond.nl